SDE

У Трускавці відбулась стрітенська зустріч молоді

16 лютого 2009
Друк E-mail
15 лютого на парохії св. Миколая Чудотворця у м. Трускавці відбулась стрітенська зустріч для дітей та молоді, яку організувала місцева спільнота "Віра і світло". Зустріч розпочалась святковою Божественною літургією, яку очолив духовний провідник спільноти "Віра і світло" о. Василь Нестер. Після завершення Літургії, як повідомила координатор спільноти "Віра і світло" п. Лілія Васишак, волонтери запросили молодь до участі в пантомімі "Дорога до світла". Метою даної гри було допомогти учасникам зустрічі збагнути, що кожна людина наділена Божими дарами. Впродовж життя ми або розвиваємо ці дари, або втрачаємо.
 
Стрітенська зустріч продовжилась у приміщенні єпархіяльного управління, де усіх учасників запросили до святкового обіду. За таких безпосередніх обставин молодь мала нагоду глибше познайомитись між собою, а також поспілкуватись з священиком та волонтерами спільноти "Віра і світло".
 
Зустріч завершилась спільною молитвою. Кожен присутній отримав запалену стрітенську свічку, як символ незгасної віри людини у Бога.

Теми: Трускавецький деканат, Комісія у справах молоді

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори